Vedran Sabljak u Kastvu i Viškovu

U ponedjeljak, 28. 4. 2014, naš kandidat za Europski parlament, Vedran Sabljak posjetio je Viškovo i Kastav. Vedranu su podršku dali predsjednik podružnice PGŽ, Nenad Pleše te članovi Izvršnog odbora podružnice, koji su zajedno s njim razgovarali s građanima o Europskoj uniji, laburistima i nadolazećim izborima, ali i o aktualnim problemima.

Tom prilikom Vedran je poručio da su Hrvatski laburisti, ne treći put, već jedini mogući put za novi smjer Europske unije. Politika koju posljednje 24 godine vode dvije stranke koje se smjenjuju na vlasti dovela nas je tu gdje jesmo. Sada je krajnje vrijeme da se prilika za dokazivanjem pruži onima čija je savjest čista.

„Povjerenje koje su nam građani dali na parlamentarnim izborima, opravdali smo. Jedan naš zastupnik radi kao 24 zastupnika ostalih stranka, svako drugo zastupničko pitanje mi smo postavili, svako deveto javljanje u Saboru je naše. Sve što smo prije izbora obećali, ostvarili smo kroz prijedloge zakona, a zanimljiv je podatak da smo uputili u proceduru čak 52,53% oporbenih zakonskih prijedloga. Slične rezultate ostvario je i naš predstavnik u Europskom parlamentu, Nikola Vuljanić. Svi amandmani koje je napisao prihvaćeni su, a i činjenica da je izabran za izvjestitelja za Albaniju govori mnogo o rezultatima njegovog rada u Europskom parlamentu.“ – rekao je Vedran Sabljak okupljenim građanima.

Nakon poslijepodnevnog druženja s građanima, s omijehom na licu,  Vedran je zaključio da mnogim građanima ne treba objašavati zašto bi laburisti trebali biti njihovi predstavnici u Europskom parlamentu. Naime, mnogi građani to već i sami znaju!

Jelena Krpan