Priče iz kampanje: Crikvenica, Rijeka, Matulji & Delnice

Danas je definitivno bio najjači dan kampanje, a i tempo je bio žestok! Nema kave, nema stajanja! Pogađate, danas nam se je u kampanji pridružio predsjednik Lesar.

Krenuli smo u Crikvenici na našoj staroj poziciji ispred robne kuće, sada već tradicionalnom predizbornom akcijom. Naravno, građane smo darivali mrkvama kako bi im vid bio bolji na izborima i kako se ne bi izgubili u moru listi i imena na glasačkom „listiću“. Posebno me veseli reakcija građana koja nikada nije bila bolja.
Sljedeća stanica bila je riječka tržnica. Razdragane prodavačice na tržnici, kao i brojni Riječani, nisu skrivali oduševljenje što je predsjednik Lesar među njima. Na Korzu je kasnije održana pressica te je nastavljena akcija u malo drugačijim ulogama. I u Rijeci smo mrkvama obradovali građane.
Kako sam rekla, pauze nije bilo pa je sreća što su me Matuljci nahranili fritulama koje su pripremili. A naši Matuljci jednostavno ne staju sa akcijama i spremno kreću u lokalnu kampanju. Rezultat svakodnevnog rada sigurno neće izostati.

U Delnicama smo završili današnju turneju. Ponovno nove uloge, ponovno odlične reakcije. I tamo sam se već udomaćila. Delnički su Laburisti ovoga puta svoje građane darivali jabukama, a akciji su se priključili i naši članovi iz Čabra.

I na kraju, što reći? Da sam prije dva tjedna znala ono što sam danas naučila (a ipak neću otkriti što ;)), gdje bi mi bio kraj? Jedno novo, veliko iskustvo!

Dina Domijan