Primorsko – goranska EU turneja

Izvor: Novi list

 Crikvenica: Dijelili mrkve da birači bolje vide

CRIKVENICA » Kandidatkinja Hrvatskih laburista za Europski parlament Dina Domijan je u društvu predsjednika stranke Dragutina Lesara pozivala Crikveničane da izađu na izbore u nedjelju i daju podršku Laburistima. Jedina kandidatkinja za Euro parlament s crikveničko-vinodolskog područja dijelila je građanima mrkve da bolje vide i zaokruže listu Laburista. Lesar je Crikveničane upozoravao da ministar financija Slavko Linić krši zakon najavljujući prodaju »Croatia osiguranja« i HPB-a jer vlada ne može odlučivati o prodaji prije no što Sabor raspravi o prodaji. Lesar je primijetio da bi po tom pitanju posla imao i USKOK. (A. R.)

Rijeka: CO i HPB – skandal prve vrste!

“Prodavati takva kapitalna dobra je dokaz nemoći i neznanja upravljanja državnim resursima”, ustvrdio je Lesar. Riječanima se predstavila i Dina Domijan , predstavnica Primorsko-goranske županije na listi Laburista za EP

RIJEKA   Namjera prodaje Croatia osiguranja i Hrvatke poštanske banke je skandal prve vrste – izjavio je predsjednik Hrvatskih laburista – stranke rada Dragutin Lesar na Korzu predstavljajući listu kandidata laburista za Europski parlament.
On je ponovio svoj već poznati stav da je najava ministra Slavka Linića o prodaji ovih dviju tvrtki prije nego što Sabor o tome raspravi i donese predloženu Strategiju upravljanja državnom imovinom – skandalozna.
Istaknuo je da je donošenje te Stragetije jedna od najvažnijih odluka u narednih desetak dana. “Prodavati takva kapitalna dobra je dokaz nemoći i neznanja upravljanja državnim resursima”, ustvrdio je Lesar.
– Postoje dva razloga zbog čega se sad ide u prodaju tih tvrtki a to su nužnost brzine u pokušaju krpanja proračunske rupe te situacija u kojoj je veliki dio javnosti okrenut prema izborima za Europarlament i lokalnim izborima. Fokus javnosti je usmjeren na nešto drugo, zamagljuje se, pa su to dobri dani za plasiranje loših vijesti – smatra Lesar.
Riječanima se predstavila i Dina Domijan , predstavnica Primorsko-goranske županije na listi Laburista za EP.

Delnice: Laburisti predstavili kandidate

DELNICE » U okviru svoje jučerašnje primorsko-goranske turneje karavana laburista zastala je i u Delnicama iskoristivši lijep proljetni dan kako bi Goranima ponudili mogućnost upoznavanja s listom njihovih kandidata za EU parlament. Uz članove delničkog ogranka, ovom druženju obogaćenom ponudom kolača i jabuka nazočili su i predsjednik stranke Dragutin Lesar te Crikveničanka Dina Domijan, predstavnica Primorsko-goranske županije, četvrtoplasirana na parlamentarnoj EU listi. Nakon Rijeke, Crikvenice i Matulja, laburisti su i u Delnicama izazvali pažnju građana, a koliko je ta pažnja jaka u postocima, i znat će se nakon nedjeljnih izbora. (M. K.)

Ostali mediji o ovoj temi:
>> www.liburnija.net
>> crikvenicadanas.com
>> RiTV

>> KanalRi