Opatija: Promjene u vodstvu ogranka

U četvrtak, 11. 07. 2013.g. ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada Opatija održao je izvanrednu skupštinu.

Osnovna zadaća skupštine je bila vidjeti ima li dosadašnje vodstvo ogranka i dalje podršku članova, ili članstvo smatra da vodstvo nije odradilo ovih par mjeseci kako treba.

Prije nego se pristupilo glasanju o povjerenju vodstva uručene su dvije ostavke na trenutne pozicije. Kludio Marčan i Ivan Mišćenić su podnijeli ostavke na svoja mjesta u Izvršnom odboru ogranka, te se nakon toga pristupilo glasanju o povjerenju.

Predsjednik Leonid Holjar, kao i preostali član Izvršnog odbora, Sandro Delač, dobili su jednoglasno povjerenje članova, te zadržali svoje pozicije, dok je tajnici Saneli Hlebec izglasano nepovjerenje.

Nakon toga pristupilo se izboru novog tajnika i članova Izvršnog odbora, te je na mjesto tajnika izabran Ivan Mišćenić, a na preostala dva mjesta u Izvršnom odboru Ilija Šumonja i Vanja Fabijan.

Aktualno vodstvo ogranka Opatija tako je sada u slijedećem sastavu: predsjednik ogranka: Leonid Holjar; tajnik ogranka: Ivan Mišćenić; članovi Izvršnog odbora: Sandro Delač, Ilija Šumonja i Vanja Fabijan.

Ivan Mišćenić