Održane su redovne izborne skupštine ogranaka Kostrena i Rijeka

Temeljem odredbi stranačkih akata nakon lokalnih izbora u određenom se roku moraju održati redovne izborne skupštine ogranaka. Aktivni ogranci Rijeka i Kostrena održali su svoje izborne skupštine.

sviOgranak Kostrena je 5. srpnja 2017. izabrao za predsjednicu Gordanu Vukoša, a za članove Izvršnog odbora: Tatjanu Noković, Žarka Seršića, Matka Karninčića i Marka Mirkovića. U prekrasnom ambijentu ispred Narodne čitaonice Kostrena sv. Barbara, gdje su nakon održane skupštine članovi u neformalnom druženju nastavili sa planovima za daljnji rad ogranka.

Ogranak Rijeka je 13. srpnja 2017. okupio svoje članove, koji još nisu otputovali na godišnje odmore, te su se unatoč visokim temperaturama odazvali na poziv na skupštinu. U uzvreloj atmosferi (uzrokovanoj ljetnom vrućinom) članovi su svoje povjerenje ponovno poklonili starom predsjedniku Vedranu Sabljaku.

VS_c IMAG0045

Vedran Sabljak, predsjednik Nacionalnog vijeća stranke, je i u novom mandatu član Gradskog vijeća Grada Rijeke, te je članovima obećao marljiv i predan rad u vijeću, kakav je pokazao i do sada. Zatražio je članove da budu aktivni, javljaju probleme s kojima se suočavaju kao građani, da kontaktiraju njega ili nekog od članova Izvršnog odbora ako imaju neku zamisao, sugestiju ili prijedlog kojim bismo olakšali život građanima Rijeke.

Na skupštini je izabrano i osam članova Izvršnog odbora ogranka Rijeka: Milena Kraljević, Ćenan Beljulji, Irene Ujčić Rob, Vladimir Babić, Sonja Ribarić, Mladen Šverko, Kristijan Zgrablić i Emira Brkić. Prisutnima se obratila i Maja Ilčić, tajnica stranke i članica predsjedništva te informirala nazočne o planovima i aktivnostima na nacionalnoj razini. Članovima ogranka Rijeka se pridružila i tajnica županijske organizacije Gordana Vukoša u svojstvu predsjednice Radnog predsjedništva. Po završetku skupštine članovi su se okrijepili i u ugodnom čavrljanju o organizaciji i funkcioniranju ogranka priveli druženje kraju.

https://laburisti.com/blog/izdvojeno/novi-stari-predsjednik-ogranka-rijeka/

Nakon prvih odrađenih skupština, očekuju se i one ostalih ogranaka, a na jesen i same Podružnice PGŽ.