Laburisti Primorsko-goranske županije predstavili listu za Županijsku skupštinu

Hrvatski laburisti Primorsko – goranske županije danas su u Rijeci predstavili svoju listu za Županijsku skupštinu. Laburisti na županijske izbore izlaze samostalno, a nositeljica liste je dosadašnja županijska vijećnica, Jelena Krpan.

Laburisti_pgz (2)

Laburisti poručuju da su se u proteklom mandatu, unatoč tome što su bili u oporbi, a zahvaljujući marljivom radu njihovih vijećnika, brojnim amandmanima, javnim apelima, inicijativama i vijećničkim pitanjima uspješno izborili za podizanje kvalitete i sigurnosti života u Primorsko-goranskoj županiji.

Tiskovna1_20170428

Odgovarajući na pitanje zašto su laburisti potrebni u Primorsko goranskoj županiji, Krpan je poručila: „Pokazali smo kako izgleda prava konstruktivna oporba. Nismo samo prozivali vladajuće i ukazivali na nedostatke njihovog rada nego smo ujedno i predlagali rješenja kako te nedostatke otkloniti. Aktivno smo se zalagali za ostvarivanje društvene pravednosti, rješavali probleme od općeg interesa te  brinuli o sigurnosti građana“.

Predstavljanje je zaključio David Bregovac, predsjednik Hrvatskih laburista-Stranke rada koji je poručio:

pun vam je-page-001

Ako vam je puna kapa ovih koji se smatraju vjerodostojnima i nedodirljivima ili misle da su faktor stabilnosti, onda na izborima 21.5. BIRAJTE LABURISTE!