Kostrena: Gordana Vukoša izabrana za predsjednicu ogranka

U subotu, 10. siječnja 2015. održana je Osnivačka skupština ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada ogranka Kostrena. Nakon nedavne ostavke predsjednika ogranka Hrvoja Maračića, ogranak Kostrena se restrukturirao i na drugoj osnivačkoj skupštini za predsjednicu ogranka izabrao Gordanu Vukoša. Za članove Izvršnog odbora izabrani su Miljenko Ban, Tatjana Noković, Evald Robič i Žarko Seršić, a za tajnicu je izabrana Tatjana Noković.

Predsjednica ogranka Gordana Vukoša se zahvalila na ukazanom povjerenju i naglasila da su pred članovima ogranka veliki izazovi te da se moraju pripremiti na marljivi rad i zalaganje i upornu borbu za boljitak mještana Kostrene.

Osnivačkoj skupštini je nazočio David Bregovac, povjerenik Podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada Primorsko-goranske županije te poželio članovima ogranka puno uspjeha u budućem radu pozivajući ih da se maksimalno aktiviraju i iskoriste činjenicu da je predsjednica ogranka ujedno i predsjednica Općinskog vijeća Općine Kostrena.

Osnivačkoj skupštini je nazočila i Dina Domijan, vijećnica u Skupštini Primorsko-goranske županije.