Kandidat Laburista za župana PGŽ Hrvoje Maračić u Dramlju: Samo osrednji ili loš proizvod treba skupu reklamu

Članovi Ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada Crikvenica održali su najavljeno druženje sa svojim sumještanima protekle nedjelje u Dramlju. Uz članstvo ogranka, akciji su prisustvovali i Hrvoje Maračić, kandidat Hrvatskih laburista za župana Primorsko-goranske županije te njegove zamjenice Crikvenčanka Dina Domijan i Riječanka Jelena Krpan.

Pomalo tmurno i prohladno nedjeljno jutro stanovnicima Dramlja uljepšale su već tradicionalne laburističke mrkvice koje je Hrvoje Maračić uz pomoć svojih zamjenica i članova Crikveničkog ogranka dijelio toga jutra. Uz mrkvice, Dramaljci su dobili i malo kvalitetnog štiva – 2. broj biltena te letke na kojima su ispisane liste Hrvatskih laburista za Gradsko vijeće Grada Crikvenice (lista br. 3 ) i Županijsku skupštinu (lista br. 5) s pripadajućim programima.

Hrvoje Maračić je tom prilikom građanima poručio da dobro promisle prije nego izađu na izbore i da ne nasjedaju na jumbo-plakate i skupe reklame kojima su obasuti. Naime, samo osrednji ili loš proizvod treba skupu reklamu i upravo zbog toga  Laburisti se na županijskoj razini neće reklamirati na taj način, već će svoje poruke širiti kao i do sada – u direktnom kontaktu s građanima.

Jelena Krpan