Druženje s građanima kroz šetnju rivom u Malom Lošinju

U ponedjeljak 08. travnja 2013. u vremenu od 09:00 do 11:00 sati na Rivi lošinjskih kapetana u Malom Lošinju u sklopu kampanje za izbor zastupnika u Europski parlament koji će se održati iduće nedjelje, Hrvatski laburisti – Stranka rada organizirali su druženje sa građanima kroz šetnju rivom.

Građani su kroz ovu akciju, osim preuzimanja promotivnih materijala, imali mogućnost razgovarati sa kandidatkinjom Hrvatskih laburista – Stranke rada koja se nalazi na 4. mjestu na listi za zastupnike za Europski parlament Dinom Domijan, kandidatom Hrvatskih laburista – Stranke rada za župana Primorsko-goranske županije Hrvojem Maračićem te kandidatima Hrvatskih laburista – Stranke rada za gradonačelnika Grada Malog Lošinja Dorianom Božičevićem i kandidatom za njegovu zamjenicu Irenom Dlakom.

Ova akcija je provedena u namjeri i želji naše stranke ili bolje rečeno misiji koju su si zacrtali Hrvatski laburisti, a to je da se uvijek trudimo neposredno komunicirati sa građanima i izravno se upoznavati s njihovim potrebama i problemima.

Dorian Božičević