David Bregovac – novi predsjednik Hrvatskih laburista – Stranke rada

Članovi Hrvatskih laburista – Stranke rada su u nedjelju, 26. veljače 2017. godine, u hotelu Holiday u Zagrebu, na 4. redovnom izbornom Saboru stranke izabrali novog predsjednika, Davida Bregovca, dosadašnjeg predsjednika Primorsko-goranskih Laburista, člana Predsjedništva, te ujedno i Županijskog vijećnika.

david_prije_zs

Ovo je istovremeno priznanje radu cjelokupne Primorsko-goranske podružnice koju je Bregovac uspješno vodio posljednje dvije godine, najprije kao povjerenik, a zatim i kao predsjednik. Kao član Predsjedništva aktivno je doprinosio promoviranju ciljeva Stranke te stoga vjerujemo da će jednako uspješan biti i u vođenju Hrvatskih laburista u novom, boljem smjeru.

Uz novog predsjednika su izabrani i potpredsjednici stranke: Snježana Kirinić i Bruno Zorić te tajnica Maja Ilčić, kao i ostala tijela stranke, u kojima su se također našli članovi podružnice Primorsko-goranske županije: u Sud časti izabran je Ćenan Beljulji, u Nadzorni odbor Irene Ujčić Rob, a u Statutarnu komisiju Tatjana Noković, dok su članovi Nacionalnog vijeća, najvišeg tijela stranke između dva Sabora, postali Gordana Vukoša i Vedran Sabljak.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Rijecanin-David-Bregovac-izabran-za-predsjednika-Hrvatskih-laburista?meta_refresh=true