David Bregovac – načelnik Općine Fužine

David Bregovac, predsjednik Hrvatskih laburista – Stranke rada te predsjednik Podružnice Primorsko-goranske županije je postao novi načelnik Općine Fužine. Dok je u prvom krugu imao svega tri glasa prednosti, u drugom je krugu nadmašio protukandidata Hrvoja Ljubobratovića (SDP) sa 90 glasova više (Bregovac 403 glasa; Ljubobratović 313 glasova).

SamoDavid_20170604

Ova je 2017. godina za Davida Bregovca godina uspjeha. U veljači je izabran za predsjednika stranke, a u lipnju za načelnika Općine Fužine.

Povodom izbora za načelnika općine Fužine, David Bregovac se zahvalio te pozvao sumještane na suradnju — “Hvala dragim mještanima Liča, Fužina, Vrata, Benkovca, Belog sela i Slavice što su svojim glasom doprinijeli mom izboru za načelnika općine Fužine. Zahvaljujem nezavisnoj listi kandidata na čelu s Draženom Starčevićem što su imali povjerenja, kako u mene tako i u moj program. Hvala svim prijateljima i obitelji što su bili uz mene na tom putu. Ono što mogu obećati predan su i marljiv rad za boljitak općine Fužine i svih njenih mještana, dobru suradnju i osluškivanje vaših ideja, želja i sugestija čime ću osigurati ravnomjeran razvoj općine na svačije zadovoljstvo. Pozivam sve političke aktere na suradnju, kako bismo učinili najbolje moguće za našu općinu.”

Uz Davida Bregovca, načelničko mjesto je očekivano u drugom mandatu osvojio Marko Magdić u općini Križ. Po prvi puta Laburisti imaju i dvojicu zamjenika gradonačelnika — u Donjoj Stubici mladog i prosperitetnog Luku Grabušića te u Sisku stranačkog pionira Ivicu Rendulića.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/node_1588/Izborno-iznenadenje-Laburist-na-celu-Opcine-Fuzine